Deze website maakt gebruik van cookies. Klik op akkoord om door te gaan met het bekijken van deze website.

Mirakelswerk

Miranda, eigenaar MirakelswerkMijn naam is Miranda, moeder van 2 leuke zonen in de leeftijd van 12 en 10 jaar.
Woon   in het mooie Brabant, waar ik me heerlijk voel en op mijn plekje ben.

Ben een gevoelsmens en wellicht daardoor een groot inlevingsvermogen, Door mijn levenservaring een grote interesse in de verschillende mensen en altijd geïnteresseerd in wat de mensen bezighoudt en wil altijd helpende hand bieden. Was de eerste jaren bewuste thuismoeder voor de jongens en vanaf 2013 begonnen met massagecursussen volgen om zo mijzelf te ontwikkelen en ik wilde graag weer deel uitmaken van de maatschappij en mijn steentje bijdragen.

Hoe mooi is het om datgene wat je geleerd hebt door te geven om zo andere mensen te kunnen helpen ontspannen of hun klachten te verlichten of zelfs verhelpen, En hoeveel mensen (meestal vrouwen) hebben last van hoofdpijn ,rugpijn ? Juist heel veel ,en ik kan je klachten verminderen en wellicht zelfs wegnemen. Dat Hoofdpijnmassage nut heeft hier een voorbeeld uit mijn praktijk: een vrouw belde mij op, ze had meerdere malen per maand een migraine en andere dagen meestal  hoofdpijn. Na een aantal hoofdpijnmassages heeft ze geen migraine meer gehad heel soms nog gewone hoofdpijn. en Nu komt ze  om de 3 weken / 1 x per maand voor onderhoud om het zo te houden en voor te blijven . En dat is waarom ik masseren zo fijn vind , mensen van hun pijn afhelpen.

Mijn Pakket bestaat uit: Zwangerschapsmassage,Babymassage, Kindermassage Hoofdpijnmassage, Warm water kussen massage, Rugpijnmassage,>Ayurvedische Abhyanga (is ontspanningsmassage met gebruik van warme olie) Hot- en Coldstonemassage en Intuïtieve massage (dit vanuit mijn handen /hart)

De Intuïtieve massage past echt bij mij; mijn handen 'voelen' waar de "knopen"zich bevinden  en zodoende ligt daar iets meer de aandacht ...dat heeft alleen maar goede invloed op de massages die ik geef, en daardoor is elke massage puur,  uniek en speciaal voor u.

 

All round masseur opleiding ook afgerond

November 2014 mijn NGS afgerond : Gediplomeerd Wellness masseur

                                                                                                                                                         Diploma Wellness Masseur

 

 

 

 

 

Schilderen:

Een aantal jaren geleden ben ik door een vriendin meegevraagd naar: 'Mandala-schilderen'.       

Mandala-schilderen is schilderen in een cirkel. De cirkel heeft geen begin en geen einde en is symbool voor heelheid en oneindigheid, daarbinnen is alle ruimte voor je eigen zijn. De cirkel heeft door de tijden en vele volkeren heen al een bijzondere plaats ingenomen.
Je zou kunnen zeggen dat de mandala een spiegel is van onze ziel.

Via meditatie start je het schilderen van de Mandala vanuit het midden van de cirkel naar buiten .
Er zijn vele technieken en manieren van schilderen. De techniek die ik gebruik is de techniek met ei-tempera. Dit is de oude techniek, die ook de monniken hanteerden: zelf verf maken met eigeel, pigmenten en een beetje water en azijn.

Ongeveer anderhalf jaar later ben ik begonnen met Mariabeelden-schilderen. Dezelfde verfsoorten gebruik ik dan niet op een plat bord maar op een beeld. Dat is heel anders werken. Het is  voor mij net iets specialer, doordat ik het idee heb dat ik zelf bepaal wat voor kleur de mantel van Maria krijgt.

Een aantal Mariabeelden later ging ik ook Ikoon-schilderen. Dat is helemaal het einde en fijn om daar mee bezig te zijn.
Ik kreeg honger naar meer... en inmiddels ben ik begonnen om ook portretten te schilderen op de Ikoon manier.
Ook staan er foto’s op de site van speksteenbeelden, een hobby die ik alleen bij goed weer buiten kan doen. Omdat dit zo stoft, kan dat binnen niet.

 

Kijkt u zelf... graag hoor ik wat u ervan vindt. U kunt mij bereiken via  contact

Deel dit artikel via:

Delen via FacebookDelen via Google PlusDelen via TwitterDelen via LinkedInDelen via email